تبلیغات
مجله سلامت. خواص میوه ها و گیاهان دارویی - پسته و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی
 
مجله سلامت. خواص میوه ها و گیاهان دارویی
 

پسته در رژیم غذایی می تواند خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی و عروقی کاهش دهد.


گنجاندن پسته در رژیم غذایی می تواند از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی و تنگ شدن شریانهای قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری کند و کلسترول خون را نیز کاهش دهد.تحقیقات جدید نشان می دهد داوطلبانی که مدت یک ماه مرتبا 28 گرم پسته در روز مصرف کردند میزان کلسترول خون آنها 8 / 4 درصد کاهش یافته است.با مصرف پسته سطح کلسترول "بد" لیپو پروتئین با غلظت کم هم در آنها 11 / 6 درصد کم می شود.پژوهش ها نشان می دهد که پسته سطح کلسترول بد را در بدن کاهش می دهد و در ضریب لیپوپروتئین هم تغییراتی مفید صورت می دهد.محققان می گویند پسته دارای مقادیر زیادی ماده گیاهی ضد اکسیدانت لوتئین است که معمولا در سبزیجات پربرگ و تیره رنگ موجود است .




نوع مطلب : خواص میوه ها، 
برچسب ها : پسته، خواص پسته، گیاه درمانی، خواص گیاهان، کاهش کلسترول،
جمعه 10 اردیبهشت 1389 :: نویسنده : شیما


درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : شیما
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :