تبلیغات
مجله سلامت. خواص میوه ها و گیاهان دارویی - آناناس و هضم آسان غذا
 
مجله سلامت. خواص میوه ها و گیاهان دارویی


آناناس حاوی آنزیم مخصوصی است که با شکستن ساختمان پروتئین غذاها به هضم آنها کمک می‌کند.

از آب آناناس می‌توان به عنوان هضم کننده و نرم کننده غذاهای مختلف نظیر گوشت استفاده کرد. همچنین از آنزیم مخصوص در آناناس می‌توان در تهیه غذاهای ژلاتینی نظیر انواع دسرها و ژله استفاده کرد. متخصصان معتقدند آناناس برای بهبود دستگاه گوارش مفید و منبع خوبی برای منیزیم و حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای ویتامین C و ویتامین B1 است. آناناس به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین C ممکن است باعث سوزش مختصر نوک زبان شود که نگران کننده نیست.




نوع مطلب : خواص میوه ها، 
برچسب ها : خواص میوه ها، خواص آناناس، آناناس، ویتامین، میوه،
پنجشنبه 9 اردیبهشت 1389 :: نویسنده : شیما


درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : شیما
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :